Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 11. december 2013

Frokostspid med laks og wasabi


Kohberg har netop lanceret deres nye Kernegodt kernerugbrød, der er et smagfuldt, saftigt og kernemættet rugbrød, der er et fornuftigt grundlag for den gode og sunde madpakke.
Godt rugbrød skal ikke bare være sundt for så bliver det ikke spist, det skal være saftigt, blødt og smagfuldt, så det fremmer lysten til den nærings rigtige frokost.
Vores spise- og madvaner er under forandring i disse år. Mange spiser ikke den klassiske rugbrødsmad til frokost, men snupper måske i stedet en snack på vejen eller en sandwich på hvedebrød, når det skal gå stærkt. Det er ærgerligt, for rugbrødet er faktisk en velsmagende. klassisk og nærende dansk spise, som passer godt ind i vores hverdag. 

Prøv for eksempel denne opskrift, den vil helt sikkert vække begejstring, for rugbrødet er bestemt ikke det, der gør madpakken kedelig, og wasabien giver det hele et ekstra kick.

Frokostspid med laks og wasabi
Foto: Jette Vesterager
2 sk. groft rugbrød
2 spsk. flødeost naturel
50 g røget laks
6 sk. agurk
2 radiser
1 tsk. wasabi


Smør rugbrødsskiverne med flødeost og læg dem sammen med laksen imellem. Smør wasabien ud på den øverste skive rugbrød og skær den i 8 trekanter. Sæt trekanterne på spid med agurkeskiver imellem og en radise på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...