Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 10. november 2013

Kringle

25 g gær 

1 dl mælk
1 æg
2 spsk. sukker
200 g smør
300 g mel

Fyld
100 g smør
75 g sukker
1 tsk. kanel
65 g marcipan

Pensling
Æg til pensling
2 spsk. mandelsplitter
2 spsk. perlesukker

Rør gæren ud i mælken og rør æg og sukker i. Hak smørret i melet, rør mælkeblandingen i og saml dejen. Rul dejen ud mellem to stk. meldrysset bagepapir til en firkant på 20 x 40 cm og fjern det ene lag bagepapir. Rør smør, sukker og kanel sammen og smør det på dejen. Riv marcipanen og fordel den i en stribe på langs ad dejen. Fold dejens ender og de to langsider ind over marcipanen, læg den på en plade med bagepapir og lad den hæve i 20 min. Pensl med æg, drys med mandelsplitter og perlesukker og bag kringlen ved 200° i 20 min. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...