Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 8. november 2013

Kokossnegle

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

1½ dl mælk
25 g gær
100 g blødt smør
1 æg
2 spsk. rørsukker
500 g hvedemel
Kokossmør 
125 g blødt smør
100 g brun farin
125 g kokos
Glasur
100 g flormelis
1 spsk. hindbærsaft
4 dr. rød frugtfarve

Rør gæren ud i mælken og rør smør, æg og rørsukker i. Tilsæt melet, ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Rør smør, farin og kokos godt sammen og rul dejen ud i ½ cm’s tykkelse. Fordel kokossmørret på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen ud i 2 cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Lad sneglene hæve i 20 min. og bag dem ved 200° i 15 min. Rør flormelis, saft og frugtfarve sammen og dekorér sneglene. 

2 kommentarer:

  1. Årh - de ser bare helt vildt skønne ud, drømmekage og snegl i en! Drømmesnegle :D

    - Anne

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...