Kastanjefarseret kyllingebryst med courgetter

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger


2 kyllingebrystfiléter
150 g kastanjer
1 spsk. hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. rasp
2 spsk. fløde 9
Salt og peber
4 skiver bacon
2 courgetter
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 spsk. hakket persille
50 g hakkede valnødder

Kog eller bag kastanjerne. Pil og hak løg og hvidløg. Hak kastanjerne og bland dem med valnødder, løg, hvidløg, rasp, fløde, salt og peber. Skær en lomme i kyllingebrysterne, fyld dem med kastanjeblandingen og vikl et stykke bacon om hver. Steg kyllingefiléterne ved jævn varme 7-8 min. på begge sider. Skær courgetterne i tynde skiver på skrå og steg dem på begge sider på en grillpande. Rør en dressing af olivenolie, citronsaft og persille og smag til med salt og peber. Vend de stegte courgetteskiver i dressingen og servér. 


Se flere opskrifter her

Kommentarer