Efterårstærter uden bund

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger


1 rødløg
2 fed hvidløg
300 g friske svampe
150 g courgette
1 svinemørbrad
150 g bacon i tern
2 dl cremefraiche
1 dl fløde
1 tsk. hakket rosmarin
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g butterdej
1 æg

Hak rødløg og hvidløg, rens svampene og skær dem og courgetten i mindre stykker. Skær mørbraden i tern og steg baconternene sprøde. Tilsæt løg, svampe, courgetter og mørbrad og lad det stege med i 5 min. Rør cremefraiche og fløde i og smag til med rosmarin, salt og peber. Fordel fyldet i 4, små, ovnfaste skåle. Rul butterdejen lidt fladere og skær den til, så den passer som låg. Pensl skålenes kant med æg, læg butterdejen over og klem til. Pensl butterdejslågene med æg og bag dem ved 180° i 20 min. Servér med en god råkost til. 

Kommentarer