Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 16. november 2013

Chokoladekage med mandler

Opskrift på chokoladekage med mandler
Foto: Carina Krüger

200 g blødt smør

200 g brun farin
3 æg
150 g mel
60 g kakao
1 tsk. bagepulver
½ dl kærnemælk
2 spsk. stærk kaffe
50 g mørk chokolade
50 g smuttede mandler
Lidt flormelis til pynt
 

Rør smør og farin let og luftigt og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, kakao og bagepulver og rør det i sammen med kærnemælk og kaffe. Hak chokolade og mandler groft og vend dem i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform og bag den ved 170° i 60 min. Lad kagen køle af, vend den ud på et fad og drys med flormelis. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...