Foto: Carina Krüger |
300 g smør
300 g sukker
4 æg
300 g mel
1 tsk. bagepulver
2 usprøjtede appelsiner
100 g flormelis
Evt. kandiseret appelsinskal til pynt
4 æg
300 g mel
1 tsk. bagepulver
2 usprøjtede appelsiner
100 g flormelis
Evt. kandiseret appelsinskal til pynt
Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og revet skal fra appelsinerne og rør det i dejen. Kom dejen i en smurt randform og bag den ved 200° i 60 min.
Pres saften af appelsinerne, rør en glasur af 1½ spsk. appelsinsaft og flormelis og hæld resten af appelsinsaften over den varme kage lidt efter lidt. Lad kagen blive helt kold, vend den ud på et fad og pynt den med glasur og evt. kandiseret appelsinskal.
Kommentarer
Send en kommentar