Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 13. september 2013

Pæredessert med brombær

Skøn dessert med masser af smag               
Foto: Carina Krüger


200 g hasselnødder
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æggeblommer
2 spsk. rørsukker
300 g pærer

100 g brombær (evt. syltede eller frosne)
½ vaniljestang
1 usprøjtet citron
Afskal hasselnødderne og hak dem fint i en blender. Tilsæt sukker og smør og rør æggeblommerne i til en ensartet masse. Skræl pærerne, fjern kernehusene og skær dem i mindre stykker. Bland rørsukkeret med kornene fra vaniljestangen og fintrevet citronskal, drys det over pærestykkerne og vend brombærrene i. Fordel pæreblandingen i 4 smurte kokotter og fordel nøddeblandingen over. Bag kokotterne midt i ovnen ved 200° i 15 min., til de er gyldne, og servér med kold flødeskum til.
Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...