Medister-deller med børnekartofler

Hurtig og nem ret, der helt sikkert falder i langt de fleste børns smag
Foto: Carina Krüger


800 g små kartofler
700 g medisterpølse
Smør til stegning
1 dl yoghurt
1 dl mayonnaise
1 spsk. sennep
2 tsk. honning
1 tsk. sellerisalt
1 knsp. peber
2 dl bælgede ærter
Agurk og gulerødder til stave
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 16 min., til de er netop møre, og lad dem køle lidt. Tryk farsen ud i små frikadeller og steg dem i smørret ved middelhøj varme i et par min. på hver side. Rør yoghurt, mayonnaise, sennep og honning sammen og smag til med krydderierne. Skær kartoflerne i tern og vend dem i dressingen sammen med ærterne. Servér med gulerødder og agurk i stave.

Se flere opskrifter her

Kommentarer