Marrokansk kylling

Sødt og varmt krydret, men bestemt ikke stærkt               

Foto: Carina Krüger
1 løg
2 porrer
1 spsk. olie
1 tsk. gurkemeje
800 g kyllingeoverlår
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 fed hvidløg
2 dl hønsebouillon
75 g tørrede abrikoser
25 g tranebær
50 g smuttede mandler
240 g kogte kikærter
Koriander til pynt
Hak løg og porrer og svits kyllingestykkerne i olien sammen med gurkemejen. Tilsæt løg og porrer, lad dem svitse med i et par min. Tilsæt krydderier, presset hvidløg, bouillon, abrikoser i tern, tranebær og mandler og lad det småsimre under låg i 15 min. Tilsæt kikærterne og giv retten yderligere 15 min.

Servér med et stykke godt brød.

Se flere opskrifter her

Kommentarer