40 g boghvedeflager
20 g hvedemel
1 tsk. salt
1½ dl mælk
1 æg
Smør til stegning
Fyld
3 modne figner
125 g frisk gedeost
1 stort rødløg
2 æg
1 dl fraiche 9%
Salat
1 hjertesalat
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
4 store skiver røget laks
1 tsk. salt
1½ dl mælk
1 æg
Smør til stegning
Fyld
3 modne figner
125 g frisk gedeost
1 stort rødløg
2 æg
1 dl fraiche 9%
Salat
1 hjertesalat
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
4 store skiver røget laks
Bland boghvedeflager, hvedemel og salt og pisk først mælk og så ægget i. Bag tynde pandekager i lidt smør på en stor stegepande over stærk varme, til de er lysebrun. Skær figner, gedeost og rødløg i skiver og læg pandekagerne på en plade med bagepapir. Fordel figner, gedeost og rødløg på pandekagerne. Pisk æg og syrnet fløde sammen. Kom lidt af æggeblandingen på hver pandekage og fold siderne ind over, så de danner en firkant. Bag pandekagerne ved 200° i 7-8 min. Vend salaten i dijonsennep rørt med citron og olie. Læg en lakseskive over galetterne og servér med salaten.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar