Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 1. september 2013

Alliancesyltetøj

Syltetøj med masser af bær
Foto: Carina Krüger
1 dl vand
500 g syltesukker
300 g solbær
300 g jordbær
300 g ribs
250 g hindbær

Kog vand og sukker til en lage, tilsæt solbærrene og lad dem koge ved svag varme i 10 min. Purér blandingen igennem en sigte og kom puréen tilbage i gryden. Skyl de øvrige bær, rib ribsene og skær jordbærrene i kvarte. Kom jordbær og ribs i solbærpuréen og kog ved svag varme i 10 min. Tilsæt hindbærrene, giv dem et opkog og kom syltetøjet på skoldede glas.

Når du laver syltetøj...
Når man koger syltetøj, skal kogningen ske meget nænsomt, så frugtens struktur bevares. Det er vigtigt at varme langsomt op, kun koge ganske kort og derefter lade frugten trække i den varme væske. Hvis syltetøjet er for tyndt, kan man tage frugten op og koge væsken yderligere ind eller tilsætte lidt geleringsmiddel.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...