Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 25. august 2013

Syltede brombær med rom

Bærene her er gode som tilbehør til desserter som is og tærter, men også til vildt, fjerkræ og oksesteg        

Foto: Carina Krüger

450 g brombær
1 dl vand
½ lime
1 stang vanilje
150 g rørsukker
2 spsk. mørk sirup
½ dl brun rom
Rens og skyl bærrene. Kog vandet op i en gryde, tilsæt lime i både, den flækkede vaniljestang, sukker og sirup og kog under låg i 5 min. Tilsæt brombærrene, lad det koge op og tag gryden af varmen. Rør rommen i og hæld de syltede brombær i skoldede glas.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...