Koteletter med smørristede kartofler


 
Foto: Carina Krüger
600 g aspargeskartofler
1 spsk. citronsaft
2 spsk. bredbladet persille
3 koteletter
2 fed hvidløg
1 dl frisk oregano
50 g revet ost
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
2 spsk. smør
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og pil dem. Skær kartoflerne i 2 cm tykke skiver og vend dem i citronsaft og hakket persille. Bland presset hvidløg, hakket oregano, ost, salt og peber. Skær en lomme i hver kotelet og kom fyldet i. Brun koteletterne ved høj varme 1-2 min. på hver side på en tør pande og læg dem i et ovnfast fad. Steg koteletterne færdige ved 200° i 15 min., rist kartoffelskiverne i smørret, til de er gyldne, og servér med en god tomatsalat.
Se flere opskrifter her

Kommentarer