Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 20. august 2013

Hybenrose-saft

Foto: Carina Krüger
Den skønneste saft, der kan laves, så længe hybenroserne blomstrer. Lav evt. en stor portion og frys den ned.
300 g hybenroseblade (3 l)
250 g sukker
1 usprøjtet lime
30 g vinsyre
1 l vand
Kom rosenbladene i en stor skål sammen med sukker, limeskiver og vinsyre. Hæld vandet ved, dæk skålen godt til og lad den trække på køl i 5 dage, rør dagligt i blandingen. Sigt saften og kom den på skoldede flasker. Bland saften med vand eller hvidvin og servér.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...