Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 21. august 2013

Hybenkompot

En lækker, grov kompot helt uden tilsat sukker


Foto: Carina Krüger
1 æble
2 dl rensede hyben
50 g tranebær
50 g tørrede abrikoser i tern
½ dl vand
30 g hakkede valnødder

Vask æblet, skær det i tynde både og hak hybenerne. Læg æble, hyben, tranebær og abrikoser lagvis i en gryde og hæld vandet ved. Læg låg på og lad kompotten simre ved lav varme i 20 min. og rør forsigtigt de hakkede valnødder i. Kom kompotten på skoldede glas, luk til og lad dem køle. Servér kompotten på et stykke brød eller rør den i lidt ymer eller yoghurt naturel.
Se flere opskriftre her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...