Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 27. august 2013

Fiskedeller med dilddyp

Supersprøde, prikkede deller, der også kan være et hit i madpakken             
Foto: Carina Krüger


500 g torsk el. sejfilet
2 skalotteløg
4 spsk. hvedemel
1 æg
½ dl mælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. kaviar
100 g rasp
Olie til stegning

Dilddyp
2 dl cremefraiche
½ spsk. sennep
1 tsk. blomsterhonning
3 spsk. klippet dild
Salt og peber
Hak fileterne groft og løget fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, mælk, salt og peber sammen og vend kaviaren i. Form farsen til frikadeller og rul den i raspen. Steg dellerne i olien ved middelhøj varme i 4 min. på hver side, til de er gyldne og sprøde. Rør ingredienserne til dilddyp sammen og servér med grønsager i stave og nye, kogte kartofler.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...