Fiskedeller med dilddyp

Supersprøde, prikkede deller, der også kan være et hit i madpakken             
Foto: Carina Krüger


500 g torsk el. sejfilet
2 skalotteløg
4 spsk. hvedemel
1 æg
½ dl mælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. kaviar
100 g rasp
Olie til stegning

Dilddyp
2 dl cremefraiche
½ spsk. sennep
1 tsk. blomsterhonning
3 spsk. klippet dild
Salt og peber
Hak fileterne groft og løget fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, mælk, salt og peber sammen og vend kaviaren i. Form farsen til frikadeller og rul den i raspen. Steg dellerne i olien ved middelhøj varme i 4 min. på hver side, til de er gyldne og sprøde. Rør ingredienserne til dilddyp sammen og servér med grønsager i stave og nye, kogte kartofler.
Se flere opskrifter her

Kommentarer