Skinkeruller med græsk salat


Foto: Carina Krüger

Mange børn kan godt lide salat, hvis der ikke er for mange forskellige grønsager, og stykkerne er store nok til, at man kan se, hvad det er


3 svinekoteletter
Salt og peber
3 skiver skinke
50 g manchego
6 basilikumblade
Salt og peber
Olie til stegning
1 agurk
250 g søde, modne tomater
1 skalotteløg
1 håndfuld frisk basilikum
50 g oliven
125 g frisk feta
2 spsk. olivenolie
Citronsaft

Bank koteletterne flade og krydr dem med salt og peber. Fordel skinke, revet manchego og basilikum over koteletterne, rul dem sammen og hæft dem med en tandstik. Steg rullerne i lidt olie ved middelhøj varme, til de er gyldne. Skræl agurkerne. Skær agurker og tomater i mindre stykker og skalotteløget i ringe. Fordel tomater, agurker og løg på et fad og drys med basilikum og oliven. Bræk fetaosten i stykker ud over salaten og dryp med olivenolie og citronsaft.
Se flere opskrifter her

Kommentarer