Pasta med skinke og bønner

Nem og simpel hverdagsret
Foto: Carina Krüger
200 g fuldkornspasta, f.eks. penne
250 g grønne bønner
1 rød peber
3 forårsløg
½ dl marinerede hvidløg
10 tørrede tomater
50 g sorte oliven
200 g kogt skinke

Dressing
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
1 knsp. peber

Kog pastaen i letsaltet vand og skyld den i koldt vand. Nip bønnerne og blanchér dem i kogende vand. Skær bønnerne i mindre stykker og peberfrugten i tern. Hak hvidløg, soltørrede tomater og oliven groft og snit forårsløgene i ringe. Bland sennep med citronsaft og honning, pisk olien i og smag dressingen til med salt og peber. Skær skinken i tern og vend dem i dressingen sammen med pasta og grønsager. Servér med brød.
Se flere opskrifter her

Kommentarer