Nem steaksandwich


Foto: Carina Krüger
Sandwichen kan sagtens gøre det ud for et let aftensmåltid


1 kalve ribeye ca. 200 g
Salt og peber

Pesto
30 g basilikumblade
1/3 dl olivenolie
1 spsk. parmesan
1 spsk. pinjekerner
1 fed knust hvidløg
Salt og peber

1 ciabattabrød el. flutes
100 g sprød salat
1 skalotteløg
2 tomater
1 avocado
2-4 skiver cheddar


Steg kødet på en meget varm pande 4 min. på hver side og krydr med salt og peber. Blend basilikumbladene med olie, parmesan, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto og smag den til med salt og peber. Lun og flæk brødet, snit salaten og skær tomat, løg og avocado i skiver. Skær kødet i skiver og læg det på underdelen af brødet sammen med cheddar, tomatskiver, løg, avocado og salat. Hæld pestoen over, læg overdelen på og servér staks.
Se flere opskrifter her

Kommentarer