Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 15. juli 2013

Madbrød i bradepande

Foto: Carina Krüger
Sprød skorpe, sej krumme og masser af smag
10 g gær
6 dl vand
1 spsk. salt
1 spsk. olie
200 g speltmel
400 g hvedemel
10 soltørrede, sorte oliven
2 spsk. olivenolie
1 spsk. flagesalt
3 kviste timian

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Rør de to meltyper i og rør godt, til dejen er ensartet og glat. Kom dejen i en 25 x 35 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, dæk den til med film og stil den på køl 6-8 timer. Tag bradepanden ud og lad dejen efterhæve ved stuetemperatur i 2 timer. Halvér de sorte oliven, tryk dem let ned i dejen og dryp olien over. Drys med salt og timian og bag brødet ved 200° i 35 min.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...