Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 7. juli 2013

Krebinetter med spidskålssalat

Foto: Carina Krüger
Salaten er sød og sprød og falder i smag hos de fleste børn

500 g hakket kalv og flæsk
2 fed hvidløg
Salt og peber
1 spsk. olie
1 spidskål
2 dl syrnet fløde
2 spsk. æblegelé
150 g jordbær
50 g frisk feta


Form kødet til krebinetter, krydr med salt og peber og knus hvidløgene. Snit spidskålen fint og pisk fløde og æblegelé sammen. Vend kålen i dressingen sammen med jordbær og feta i små tern. Steg krebinetterne i olien sammen med hvidløg ca. 5-6 min. på hver side.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...