Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 31. juli 2013

Koteletter med bønnesalat

Brug de søde meloner sammen med mozzarella og sprøde bønner
Foto: Carina Krüger


200 g grønne bønner
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket citrontimian
150 g vandmelon
100 g mozzarella
3 koteletter
Smør til stegning
Nip og blanchér de grønne bønner i letsaltet vand og stil dem til afdrypning. Pisk sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt efter lidt. Skær bønnerne i mundrette stykker og vend dem i marinaden sammen med timianen. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme 6 min. på hver side. Skær melon og mozzarella i tern, vend dem i bønnerne og servér.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...