Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 24. juni 2013

Thai agurkesalat

En god variant til den traditionelle, danske agurkesalat
Foto: Carina Krüger
2 agurker
50 g rødløg
1 rød thaichili
½ dl eddike
½ dl kogende vand
40 g palmesukker (rørsukker kan bruges)
½ bdt. koriander

Halvér agurkerne, fjern kernerne og skær den i 3 mm tykke skiver. Hak rødløg og chili og bland dem med agurkerne. Bland eddike, kogende vand og sukker og rør, til sukkeret er opløst. Hæld blandingen over agurkerne og lad dem trække i 1 time på køl. Hak korianderne, vend dem i og servér.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...