Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 13. juni 2013

Spaghetti med laks

Fisk til børn det er der ingen ben i…
Foto: Carina Krüger
350 g spaghetti
250 g champignon
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 spsk. olie
½ usprøjtet citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
2 spsk. fløde
250 g varmrøget laks
100 g friskrevet parmesan
Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. Skær champignonerne i kvarte, hak løg og hvidløg. Rist champignonerne i en blanding af smør og olie, til de begynder at tage farve. Tilsæt løg og hvidløg og lad dem riste med et par min. Tilsæt citronskal, salt og peber. Pisk æggene med fløden. Hæld vandet fra spaghettien, kom æggefløden i og tilsæt champignonblandingen. Del laksen i mindre stk., vend den i sammen med osten og servér med brød til.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...