Ruller med shawarma

Drop turen til pizzeriaet og lav selv de skønne shawarmaruller
Foto: Carina Krüger

600 g mørt kalvekød
2 spsk. shawarmakrydderi
1 tsk. sort peber
1 spsk. salt
2 spsk. eddike
1 spsk. olie
1 pk. tortilla el. fladbrød
1 hjertesalat
2 tomater
½ agurk
Evt. chilisovs
Hvidløgsdressing


Skær kødet i strimler, bland det med krydderier, eddike og olie og lad kødet marinere i mindst et par timer på køl. Fordel kødet i et smurt, ovnfast fad og steg det ved 250° i 7 min., vend kødet og steg det i yderligere 5 min. Lun brødene, snit salaten og skær tomater og agurk i skiver. Servér brødene rullet sammen med kød, salat, tomat, agurk, chilisovs og dressing.

Se flere opskrifter her

Kommentarer