Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 16. juni 2013

Kyllingelår med bladselleri i blue cheese dressing

Sprødt og krydret
Foto: Carinma Krüger


800 g kyllingelår
2 fed hvidløg
½ citron
1 spsk. olie
Salt og peber
1 bdt. bladselleri
1 gul peberfrugt
1 dl cremefraiche
50 g himmelblå el. anden mild blåskimmelost
1 spsk. fløde
5 dr. tabasco
Salt og peber
2 spsk. hakkede valnødder
Skær et par ridser i hvert kyllingelår. Bland presset hvidløg, citronsaft, olie, salt og peber og vend lårene deri. Kom lårene i et ovnfast fad og sæt dem i ovnene ved 215° i 35 min. Skær bladselleri og peberfrugt i strimler og bland dem. Mos blåskimmelosten ud i cremefraichen med en gaffel til en let grynet dressing og smag dressingen til med tabasco, salt og peber. Hæld dressingen over grønsagerne, drys med de hakkede nødder og servér med lårene og en varm tomatsalsa (prøv f.eks. denne opskrift).
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...