Lækker Lavkarbo-koldskål i en varm tid
6 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. Sukrinmelis
1 spsk. agavesirup
1 vaniljestang
1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
1 dl græsk yoghurt
½ l kærnemælk
Pisk blommerne luftige med Sukrin, sirup og kornene fra vaniljestangen og riv citronskallen i. Pisk fløde, yoghurt og kærnemælk i og smag til med citronsaft. Servér koldskålen med friske jordbær og/eller med mandelkammerjunkere.
mandelkammerjunkere
200 g mandelmel
75 g Sukrinmelis
Revet skal af 1 usprøjtet lime
½ tsk. kardemomme
½ tsk. mandelessens
1 æg
Bland mandelmel, Sukrin, limeskal og kardemomme, tilsæt mandelessens og ægget og saml dejen. Tril dejen til valnøddestore kugler, sæt dem på en plade med bagepapir og tryk dem let flade. Bag kagerne ved 175° i 20 min., til de er let gyldne, og lad dem afkøle lidt. Halvér kagerne og tør dem i ovnen ved 175° i 15 min.
Se flere opskrifter her
Foto: Carina Krüger |
2 spsk. Sukrinmelis
1 spsk. agavesirup
1 vaniljestang
1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
1 dl græsk yoghurt
½ l kærnemælk
Pisk blommerne luftige med Sukrin, sirup og kornene fra vaniljestangen og riv citronskallen i. Pisk fløde, yoghurt og kærnemælk i og smag til med citronsaft. Servér koldskålen med friske jordbær og/eller med mandelkammerjunkere.
mandelkammerjunkere
200 g mandelmel
75 g Sukrinmelis
Revet skal af 1 usprøjtet lime
½ tsk. kardemomme
½ tsk. mandelessens
1 æg
Bland mandelmel, Sukrin, limeskal og kardemomme, tilsæt mandelessens og ægget og saml dejen. Tril dejen til valnøddestore kugler, sæt dem på en plade med bagepapir og tryk dem let flade. Bag kagerne ved 175° i 20 min., til de er let gyldne, og lad dem afkøle lidt. Halvér kagerne og tør dem i ovnen ved 175° i 15 min.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar