Chokoladekage med blåbær og ost

Uhm! Lækker chokoladekage med bær og flødeost!
Foto: Carina Krüger

170 g smør
2 æg
225 g sukker
70 g hvedemel
60 g kakao

Ostecreme
200 g flødeost
1 æg
25 g flormelis
½ vaniljestang
100 g frosne blåbær
Smelt smørret, pisk æg og sukker luftigt og rør smørret i. Tilsæt mel, kakao og salt, rør dejen sammen og hæld den i en smurt 18 × 24 cm stor bradepande. Pisk flødeost, æg, flormelis og kornene fra vaniljestangen sammen og fordel det over dejen. Træk spidsen af en kniv igennem dejen et par gange, så der dannes et tilfældigt mønster, og fordel bærrene derpå. Bag kagen ved 175° i 45 min. og lad den afkøle helt. Skær den ud i små firkanter og servér.

Se flere opskrifter her

Kommentarer