Cannelloni med skinke og spinat

Gedeosten er meget mild, men den kan sagtens erstattes af frisk feta, hvis man ikke bryder sig om smagen af gedeost
Foto: Carina Krüger


1 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
300 g spinat
Salt og peber
400 g kogt skinke
100 g frisk gedeost
75 g revet mozzarella
5 dl tomatsauce
250 g friske lasagneplader
5 dl bechamelsauce
Hak løg og hvidløg og sautér det i smørret. Tilsæt spinatbladene, krydr med salt og peber og lad dem falde sammen. Kom spinaten i en sigte og lad væden løbe fra. Skær skinken i tern og vend dem i spinaten sammen med smuldret gedeost og mozzarella. Skær lasagne pladerne i 10 cm lange stk., kom skinkefyldet på og rul dem sammen. Kom tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad og læg rullerne over. Fordel bechamelsaucen over og stil fadet i ovnen ved 190° i 30 min. servér med en god salat til.

Se flere opskrifter her

Kommentarer