Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 4. juni 2013

Cannelloni med skinke og spinat

Gedeosten er meget mild, men den kan sagtens erstattes af frisk feta, hvis man ikke bryder sig om smagen af gedeost
Foto: Carina Krüger


1 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
300 g spinat
Salt og peber
400 g kogt skinke
100 g frisk gedeost
75 g revet mozzarella
5 dl tomatsauce
250 g friske lasagneplader
5 dl bechamelsauce
Hak løg og hvidløg og sautér det i smørret. Tilsæt spinatbladene, krydr med salt og peber og lad dem falde sammen. Kom spinaten i en sigte og lad væden løbe fra. Skær skinken i tern og vend dem i spinaten sammen med smuldret gedeost og mozzarella. Skær lasagne pladerne i 10 cm lange stk., kom skinkefyldet på og rul dem sammen. Kom tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad og læg rullerne over. Fordel bechamelsaucen over og stil fadet i ovnen ved 190° i 30 min. servér med en god salat til.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...