Varm tomatsalat


Foto: Carina Krüger
400 g blommetomater
1 spsk. olivenolie
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
1 dl hakkede, friske krydderurter, f.eks. basilikum, oregano el. mynte
10 halverede, sorte oliven
1 tsk. salt
2 spsk. hvidvin

Skær tomaterne i kvarte, løget i tern og hvidløgsfeddene i skiver og bland dem med revet skal og saft fra citronen. Kom blandingen i et ildfast fad, drys med krydderurter, oliven og salt og hæld vinen ved. Stil fadet på grillen direkte over kullene i ca. 15 min., rør i tomaterne et par gange undervejs.

Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Elsker tomatsalat, men har aldrig fået den varm - det må lige prøves en dag - ser hvertfald godtud.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også vild med tomatsalat og denne er bestemt god når grillen er trændt...

      Slet

Send en kommentar