Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 8. maj 2013

Ristede løg og agurkesurt

Skal du have hjemmelavede hotdogs? Så giv dig også i kast med disse opskrifter på ristede løg og agurkesurt

Foto: Carina Krüger

Ristede løg

2 løg
½ l vindruekerneolie
½ tsk. salt

Pil løgene og skær dem i papirtynde skiver. Varm olien op til ca.130° og steg løgene gyldne i olie i små portioner ca. 4-5 min. Lad løgene dryppe af på et stk. køkkenrulle og drys med salt.
Agurkesurt

½ agurk
50 g gulerod
1 spsk. salt
1½ dl eddike
50 g sukker
½ usprøjtet citron

Skyl agurken og skær den i tynde skiver. Bland agurkeskiverne med saltet og lad dem trække i 20-30 min. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler med en skrællekniv. Kog eddiken op med sukker, citronsaft og skal i tynde strimler. Hæld den varme eddikelage over gulerodsstrimlerne og lad den køle af. Pres væden fra agurkerne og kom dem i eddikelagen og lad dem trække mindst 30 min. før servering.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...