Øllebrød

En sund start på dagen og en god måde at få brugt de tørre rugbrødsrester
Foto: Carina Krüger


150 g rugbrød uden kerner
1 dl vand
2 dl hvidtøl
½ tsk. salt
1 spsk. akaciehonning
150 g bær
Mælk eller fløde
Smuldr brødskiverne ned i en gryde og hæld øl og vand ved. Bring blandingen i kog og lad den småsimre under låg i 15 min. Smag til med salt og honning og tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis grøden er for tyk. Servér grøden med friske bær og lidt mælk eller fløde på toppen.
Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Hej Kristina. Dejlig blog, du har dig! Jeg har selv en musikblog,og ville lige høre dig, hvordan du får de der billeder fra tidligere indlæg under hvert indlæg? Det ser super godt ud, og det gad jeg også godt have, men har ikke lige hittet ud af hvordan man gør via blogger - måske du kan hjælpe? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lea
      tak for roserne...
      Det er en gaget som du kan lægge ind i layoutet der hedder LinkWithin, der sikre at der automatisk lægges billed fra tidligere indlæg på nye indlæg!

      god fornøjelse med det
      Kristina

      Slet

Send en kommentar