Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 11. maj 2013

Kokos-bananis

Mad til særlige gæster – diabetes. En lidt sundere is, der smager syndigt
Foto: Carina Krüger
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. agavesirup
50 g creamed coconut
2 modne bananer
100 g mørk chokolade
2 spsk. revet kokos
Blend yoghurt, sirup, creamed coconut og banan. Kom cremen i ispindeforme, sæt pinde i og frys dem i mindst 4 timer. Smelt chokoladen over vandbad, dyp isene i chokoladen og drys med revet kokos.

Tip:

Creamed coconut er sammenpresset kokosnøddekød og må endelig ikke forveksles med kokosmælk, for konsistensen er helt anderledes. Creamed coconut er et rent produkt fremstillet af frisk kokos, formalet og formet til en fast blok. Den faste konsistens giver en god, cremet karakter til f.eks. karryretter eller supper. Du kan også bruge creamed coconut til at fremstille kokosmælk; rør 100 g creamed coconut ud i 4 dl kogende vand og vupti, så har du 5 dl kokosmælk. Creamed coconut kan købes i velassorterede supermarkeder, i helsekostbutikker og hos etniske købmænd.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...