Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 13. maj 2013

Kipperssalat

Fisk er sundt, og salaten her er både let at lave og velsmagende
Foto: Carina Krüger
2 ds. kippers i olie
1 æg
1 rødløg
3 cornichoner
80 g mayonnaise
Salt og peber
4 sk. rugbrød
2 spsk. kapers

Lad kippersene dryppe godt af, kog ægget i 8 min. og lad det køle af i koldt vand. Skær rødløget i små tern og hak cornichonerne fint. Mos kippersfiléterne med mayonnaisen og pil ægget. Hak ægget og vend det i kippersmayonnaisen sammen med rødløg og cornichoner. Smag til med salt og peber og servér kipperssalaten på groft rugbrød drysset med kapers.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...