Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 21. maj 2013

Bananvafler

Vafler til morgenmad er ikke særligt brugt i Danmark, men i denne udgave er det et ganske fornuftigt alternativ til franskbrød eller krydderbollen
Foto: Carina Krüger
(8 stk.)

2 modne bananer
3 æg
50 g havregryn
70 g fuldkornsemmer-speltmel
½ tsk. salt
Smør
1 tsk. kardemomme
2 dl græsk yoghurt
250 g friske bær
Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel og salt. Varm vaffeljernet op, kom lidt smør på og hæld dej på. Bag vaflerne, til de er gyldne, og hold dem evt. lune i ovnen, mens resten bages. Servér vaflerne lune med yoghurt og friske bær.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...