Suppe med østershatte og ostegifler

Østershatte fås hele året og giver suppen en god fylde og masser af smag
Foto: Carina Krüger

1 fed hvidløg
2 spsk. hakket oregano
2 spsk. rapsolie
1 rl. færdig tærtedej
1 mozzarella i saltlage
500 g østershatte
2 finthakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
4 dl hønsefond
4 dl fløde 9%
2 spsk. hakket oregano
Salt og peber

Pres hvidløget og bland det med olie og oregano. Skær tærtedejen ud i 8 trekanter, pensl med krydderolien og læg en skive mozzarella på hver. Rul trekanterne sammen og pensl med resten af krydderolien. Bag giflerne midt i ovnen ved 175° i ca. 15 min. Riv østershattene i mindre stykker og svits dem i smørret sammen med løg og hvidløg. Tilsæt hønsefond og fløde og lad det simre i 5 min. Blend halvdelen af fyldet og kom det tilbage i suppen, så den jævnes. Smag suppen til med oregano, salt og peber.
Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Uhmmm- den lyder bare så lækker- ryger straks på 'to do listen' ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar