Spansk bondeomelet

Omeletten her har masser af smag og fylde, og alt efter temperament kan man vælge at bruge en sød eller stærk chorizo
Foto: Carina Krüger


4 æg
2 dl mælk
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g chorizo
2 forårsløg
125 g champignoner
4 kogte kartofler
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 tsk. frisk timian
50 g manchego (fast, spansk fåreost)
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål og skær chorizoen i små tern. Snit forårsløgene fint og skær champignoner og kartofler i skiver. Rist chorizo, forårsløg, champignon og hakket hvidløg i smørret ved god varme, til de er gyldne. Tilsæt kartofler og timian, dæmp varmen og hæld æggemassen over. Læg skiver af manchego over, når æggemassen netop har sat sig, giv den yderligere et par min. og servér den med en god, blandet salat til.

Se flere opskrifter her

Kommentarer