Radisesalat med kylling

Den let asiatisk inspirerede salat er god til en let frokost
Foto: Carina Krüger
1 bdt. radiser
2 gulerødder
2 forårsløg
1 spsk. risvinseddike
1 spsk. sesamolie
1 spsk. sød chilisauce
1 tsk. salt
100 g stegt kyllingebyst i skiver
1 spsk. hakkede peanuts
Frisk koriander

Skær radiser, gulerødder og forårsløg i tændstikstynde stave. Pisk olie, eddike, chilisauce og salt sammen. Hæld dressingen over grønsagerne, tilsæt kyllingen og drys med peanuts og koriander.
Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Jeg elsker både asiatisk mat, salat og kylling, så denne oppskriften må være noe for meg! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. jeg er bestemt også vld med asiatisk mad, især deres sprøde grøntsager og krydrede smagsnuancer ;O)

      Slet

Send en kommentar