Marmeladekager

En lækker mundfuld
Foto: Carina Krüger
(14 stk.)

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
Revet skal af 1 usprøjtet lime
1 spsk. limesaft
1 æg til pensling
½ dl brombærmarmelade
Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og saml dejen. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse på et meldrysset bord og skær dejen ud i 4 x 4 cm store firkanter. Stik midten ud på halvdelen af firkanterne med en mindre udstikker. Læg de hele firkanter på en plade med bagepapir og pensl med æg. Kom lidt marmelade på hver firkant og læg en firkant med hul over. Bag kagerne ved 180° varmluft i 15 min. og lad dem afkøle på en bagerist.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer

  1. Kunne vældig godt tænke mig at prøve marmeladekagerne, men hvor meget fløde skal der i?

    SvarSlet

Send en kommentar