Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 8. april 2013

Kryddersalt med ramsløg

Det varer ikke længe før du kan finde ramsløg i skoven og i nogle supermarkeder, hvis du har heldet med dig, er kryddersaltet et langtidsholdbart hit
 
Foto: Carina Krüger
2 dl ramsløg
1 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
2 dl groft salt

Kom ramsløg, hvidløg og den yderste gule skal af citronen i blenderen og hak det fint. Tilsæt saltet og lad blenden køre et par min. Hæld kryddersaltet ud på et stk. bagepapir og lad det tørre i ovnen ved 75° i 45 min. Hæld det tørre salt på glas, til det skal bruges.

Se flere opskrifter
her

2 kommentarer:

  1. Hej Kristina,
    Er det 2 dl blendet Ramsløg?
    Mvh. Dorte

    SvarSlet
  2. Nej det er to håndfulde friskplukket ramsløg...

    mvh kristina

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...