Hakkebøffer med bearnaisecreme

En hurtig og velsmagende middagsret du aldrig går fejl af
Foto: Carina Krüger

600 g hakket oksekød
Salt og peber
Smør til stegning
1 ds. cannellinibønner
200 g kogte kartofler
200 g grønne bønner
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket kapers
3 sardeller
2 spsk. olivenolie
2 tsk. hvidvinseddike
2 dl syrnet fløde
1 spsk. bearnaiseessens
2 spsk. hakket estragonblade
Form kødet til tre bøffer, krydr med salt og peber og steg dem i smørret. Skyl bønnerne, skær kartoflerne i tern og blanchér de grønne bønner. Hak persille, kapers og sardeller, bland dem med olie og eddike og vend bønner, kartoffeltern og grønne bønner i. Rør fløden med bearnaiseessens og estragon og smag den til med salt og peber. Servér med bønnesalaten.

SE flere opskrifter
her

Kommentarer