Glutenfri drømmekage

Mad til særlige gæster – glutenfri. En skøn klassiker bare helt uden hvedemel
Foto: Carina Krüger

3 æg
300 g sukker
2 spsk. Fiberhusk
1 tsk. vaniljesukker
50 g smør
2 dl mælk
75 g boghvedeflager
50 g majsmel
75 g fuldkornsrismel
3 tsk. bagepulver

Fyld
100 g smør
100 g muscovadosukker
150 g kokos
½ dl mælk
Pisk æg, sukker, Fiberhusk og vaniljesukker til en tyk og luftig masse. Smelt smørret og bland det med mælken. Bland boghvedeflager, majsmel, rismel og bagepulver og vend det i æggemassen skiftevis med mælken. Kom dejen i en 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir og bag den ved 200° i 25 min. Smelt smørret og bland det med muscovadosukker, kokos og mælk, kom fyldet over kagen og bag den yderligere i 10 min. ved 215°.
Se flere opskrifter her

Kommentarer