Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 26. april 2013

Forårssalat med bulgur og kylling

En skøn, grov salat, der er lækker som frokostret. Hvis du erstatter kyllingebrystet med hele, ovnstegte kyllingelår, kan den også serveres som aftensmad
Foto: Carina Krüger


200 g fuldkornsbulgur
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
2 dl kogende vand
½ agurk
10 radiser
2 forårsløg
6 tørrede abrikoser
2 spsk. persille
1 lille tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
½ tsk. tabasco
Salt og peber
1 stegt kyllingebryst
Kom bulguren i en skål med salt og olivenolie, hæld det kogende vand over og lad det trække under låg i 15 min. Skær agurken i små tern. Skær radiser, forårsløg og abrikoser i skiver og hak persillen. Bland det hele sammen, smag til med paprika, citronsaft, tabasco, salt og peber. Skær kyllingebrystet i skiver, læg dem øverst på salaten og drys med persille.
Se flere opskrifter her

2 kommentarer:

  1. Det lyder lækkert. Elsker tørret frugt i det salte køkken. Det giver bare det perfekte modspil!

    SvarSlet
    Svar
    1. helt enig både frisk og tørret frugt er rigtig godt til at give sødme i både salater og mange varme retter ;O)

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...