Forårsruller med oksekød

Ska' der soja i rullen? Med en pose god wokblanding fra frost tager det ingen tid at lave forårsruller

Foto: Carina Krüger
100 g glasnudler
500 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 chili
500 g wokblanding
1½ spsk. fishsauce

20 stk. forårsrulledej (fås som frostvarer hos mange etniske købmænd)
Olie til stegning


Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 min., før vandet sigtes fra. Svits kødet i olien i 2 min. sammen med hakket hvidløg og chili. Tilsæt wokblandingen og lad den svitse med i yderligere 2 min. Vend glasnudlerne og fishsaucen i og tag fyldet af varmen. Læg 1½ dl fyld på hvert dejstk. og fold siderne ind over. Rul dejen stramt om fyldet og steg dem gyldne i olien. Servér rullerne med en god, grøn salat og sojasauce til.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer