Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 15. marts 2013

Tomat-oliven­tapenade

Brug tapenaden som tilbehør til pølse- og ostebordet, som en let appetizer på små kiks eller som dressing i en sandwich

Foto: Carina Krüger

1 dl soltørret tomater
1 dl sorte oliven uden sten
1 fed hvidløg
3 sardiner
1 tsk. frisk timian
½ dl olivenolie
Salt og peber

Blend tomater, oliven, hvidløg, sardiner og timian sammen med olien til en tyk pasta og smag til med salt og peber.

Se flere opskrifter
her

2 kommentarer:

  1. Lavet noget lignende forleden. Det er vildt godt at putte ovenpå foccacia :)

    SvarSlet
    Svar
    1. jep det er det også super godt under kartoflerne på en kartoffelpizza....

      ;O)

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...