Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 22. marts 2013

Sprød kylling med broccolisalat - LCHF

Foto: Carina Krüger
Lækker og sprød kylling paneret med mandler                

800 g kyllingeoverlår
75 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
600 g broccoli
1 snackpeber
150 g ærter
1 spsk. sennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
½ dl rapsolie
Panér kyllingelårene i en blanding af blendede mandler, salt og paprika og steg dem ved 200° i 60 min. Del broccolien i små buketter og bland dem med snackpeber i strimler og ærter. Rør sennep, citronsaft og sirup sammen og pisk olien i. Vend dressingen i salaten og servér med de lune kyllingestykker.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...