Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 12. marts 2013

Skinkehorn

Dejlige, grove horn, der med god samvittighed kan kommes i madkassen

Foto: Carina Krüger

3½ dl mælk
25 g gær
200 g rugmel
2 spsk. olie
1 tsk. salt
300 g hvedemel
3 hårdkogte æg
100 g kogt skinke
1 håndfuld klippet purløg
100 g friskost
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Æg til pensling


Lun mælken og rør gæren ud deri. Tilsæt rugmel, olie og salt og ælt dejen godt igennem med hvedemelet. Lad dejen hæve et lunt sted i 45 min. Hak æg og skinke og bland det med purløg, friskost, salt og peber. Del dejen i 2 og rul hver del ud til en 24 cm stor cirkel. Del hver cirkel i 8 trekanter og læg en skefuld fyld på hver. Rul dejen sammen om fyldet fra den brede ende og pensel med æg. Bag hornene ved 225° midt i ovnen i 10-12 min. og servér med blandet salat.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...