Påskespid med blomkålssalat - LCHF

Sundt og godt – med masser af smag


Foto: Carina Krüger
700 g svinebov
2 spsk. limesaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
2 tsk. paprika
1 tsk. timian
35 g valsede ruggryn
1 blomkål
2 forårsløg
1 spsk. hk. mynte
6 tørrede abrikoser

Dressing
1 tsk. paprika
1 spsk. limesaft
Evt. ¼ tsk. tabasco
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Skær kødet i 2 cm store tern og bland dem med limesaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og valsede ruggryn til en ensartet krydderiblanding. Vend kødet i krydderiblandingen, form den til små boller og sæt dem på spid. Hak blomkålen fint i en blender og bland den med snittet forårsløg, hakket mynte og abrikoser i små tern. Rør en dressing af paprika, limesaft, tabasco og olie, smag til med salt og peber og vend den i blomkålen. Steg spiddene på en stegepande ved middelhøjvarme i 2 min. på hver side og servér.

Se flere opskrifter her

Kommentarer