Valentinshjerter

Bag de fine små kager til en, du holder af…


Foto: Carina Krüger

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
1 spsk. fløde
½ dl hindbærmarmelade
90 g flormelis
1 spsk. citronsaft
½ tsk. rød frugtfarve

Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og saml dejen. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse på et meldrysset bord og stik dejen ud med en 5 cm hjerteformet udstikker. Stik midten ud med en mindre hjerteformet udstikker på halvdelen af hjerterne. Læg de intakte hjerter på en plade med bagepapir og pensl med æg. Læg et hjerte med hul på hver af de hele hjerter, fyld hullerne med marmelade og bag kagerne ved 180° varmluft i 15 min. Lad dem afkøle på en bagerist. Rør flormelis, citronsaft og farve sammen til en glat glasur og dekorér hjerterne.
Se flere opskrifter her

Kommentarer