Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 15. februar 2013

Valentinshjerter

Bag de fine små kager til en, du holder af…


Foto: Carina Krüger

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
1 spsk. fløde
½ dl hindbærmarmelade
90 g flormelis
1 spsk. citronsaft
½ tsk. rød frugtfarve

Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og saml dejen. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse på et meldrysset bord og stik dejen ud med en 5 cm hjerteformet udstikker. Stik midten ud med en mindre hjerteformet udstikker på halvdelen af hjerterne. Læg de intakte hjerter på en plade med bagepapir og pensl med æg. Læg et hjerte med hul på hver af de hele hjerter, fyld hullerne med marmelade og bag kagerne ved 180° varmluft i 15 min. Lad dem afkøle på en bagerist. Rør flormelis, citronsaft og farve sammen til en glat glasur og dekorér hjerterne.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...